برداشت انبه در سیستان و بلوچستان از مرز 12 هزار تن فراتر رفت

برداشت انبه در سیستان و بلوچستان از مرز 12 هزار تن فراتر رفت
برداشت انبه در سیستان و بلوچستان از مرز 12 هزار تن فراتر رفت
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از12 هزار تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش از12 هزار تن انبه تاکنون از سطح باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، اردشیر شهرکی با بیان اینکه برداشت انبه تا پایان تیر ادامه دارد اظهار کرد: هم‌اکنون یک‌ هزار و 500 هکتار از باغات میوه سیستان و بلوچستان به کشت انبه اختصاص دارد که یک‌ هزار و 200 هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت حدود 17 هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌ از 60 درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شوند.

به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، از منظر کارشناسان سیستان و بلوچستان بهشت میوه‌های گرمسیری به حساب می‌آید به طوری‌که شرایط آب و هوایی گرم، مرطوب و تقریبا استوایی این استان را به خواستگاه متنوع‌ترین میوه‌های گرمسیری کشور تبدیل کرده، میوه‌هایی خاص که در مزه و نمونه کم نظیر بوده و توجه هر مخاطبی را به خود جلب می‌کند.
گواوا، چیکو، سیتاپُل، پاپایا، جَم، تمبر هندی، بیرام، جمبولان، کنار، انبه، موز و بسیار نام‌های دیگر از جمله میوه‌های تولیدی جنوب سیستان و بلوچستان است که در ظاهر و طعم بی‌نظیر است.


انتهای پیام/

منبع: ایرنا

https://www.titrqazvin.ir/news/19509

مطالب پیشنهادی از سراسر وب