مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین گفت: برای متصدیانی که مواد غذایی آلوده تهیه و توزیع میکردند 171 فقره پرونده تنظیم شد که به دادسرای عمومی و انقلاب ارسال شده است.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین گفت: برای متصدیانی که مواد غذایی آلوده تهیه و توزیع میکردند 171 فقره پرونده تنظیم شد که به دادسرای عمومی و انقلاب ارسال شده است.
به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، هاشم یوسفی افزود: در 6 ماه نخست امسال در استان 3 هزار و 208 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته یا فاسد توسط کارشناسان معدوم و توقیف شد.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین بیان کرد: شهروندان میتوانند برای مشارکت در بازرسیها، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به شماره 190 گزارش کنند تا با افراد متخلف برخورد قانونی شود.
یوسفی اظهار کرد: 553 نمونه برداری مواد غذایی نیز از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح قزوین به لحاظ شیمیایی، شامل آزمایش مقدار نمک مصرفی نان، انواع رنگهای شیمیایی مصرفی در غذا و آبمیوه و روغن سرخ کردنی در فست فودها مورد آزمایش قرار گرفتند که از این تعداد 27.6 درصد نتایج آزمایشها مثبت و 73.4 درصد سالم گزارش شد.
وی گفت: 312 نمونه مواد غذایی از لحاظ میکروبی مورد بررسی قرار گرفتند که 52 درصد آنها دارای آلودگیهای میکروبی و 48 درصد نیز سالم بود.
این مسئول اضافه کرد: در بازرسی از مراکز و اماکن عرضه مواد غذایی مشکوکبه فاسد یا نگهداری نکردن مناسب مواد غذایی آماده مصرف و همچنین موادغذایی که احتمال استفاده از رنگ شیمیایی دارند، توسط کارشناسان بهداشت محیط این مرکز نمونه برداری میشود.