معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین با اشاره به حمایت سرمایه گذاران گردشگری کشاورزی قزوین گفت: ظرفیتهای موجود کشاورزی استان بسیار متنوع و بالا است و ما میتوانیم مجموعههای گردشگری بیشتری در این خصوص داشته باشیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین با اشاره به حمایت سرمایه گذاران گردشگری کشاورزی قزوین گفت: ظرفیتهای موجود کشاورزی استان بسیار متنوع و بالا است و ما میتوانیم مجموعههای گردشگری بیشتری در این خصوص داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، نادر محمدی با اعلام این خبر گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود استان قزوین نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری کشاورزی هستیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین با بیان اینکه سرمایه گذاران گردشگری کشاورزی از همه حمایتهای پیش بینی شده بهرهمند میشوند، اضافه کرد: هم اکنون 2 مجتمع گردشگری کشاورزی در قشلاق شهرستان آبیک و طارم سفلی شهرستان قزوین فعالیت میکنند، اما ظرفیتهای موجود کشاورزی استان بسیار متنوع و بالا است، تا جایی که میتوان دهها مجموعه در این مورد داشته باشیم.
محمدی افزود: در حال حاضر 5 متقاضی سرمایه گذاری در این حوزه درخواست خود را به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین ارائه دادهاند.
این مسئول ضمن تبین ظرفیتهای بالای استان اظهار کرد: باغهای گیلاس، فندوق، زغال اخته الموت به همراه زیتون و انار طارم سفلی و پسته بوئین زهرا ظرفیتهای قابل توجهی برای ایجاد گردشگری کشاورزی در استان قزوین به حساب میآیند.
وی با تاکید به اینکه باغات انگور تاکستان نیز در این حوزه یک ظرفیت مطلوبی است، خاطر نشان کرد: در مدت 6 ماه این باغات قابل ارائه هستند، البته در شهرستان تاکستان بیش از نقاط دیگر نیازمند سرمایه گذار گردشگری کشاورزی هستیم.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین با اشاره به اینکه شهری مانند کاشان با باغهای گل محمدی که کمتر از 2 ماه در سال قابل ارائه است حرف نخست گردشگری کشاورزی در سطح کشور را میزند، تاکید کرد: در استان قزوین باغات انگور و مشتقات آن تا حدود 6 ماه قابل بهره برداری بوده و میتوان از این ظرفیت برای جذب گردشگر استفاده کرد.
محمدی یادآور شد: در خصوص گردشگری کشاورزی نیاز به سرمایه گذاری زیاد و ساخت و ساز خاصی نبوده بلکه کشاورزان میتوانند با استفاده از ظرفیتهای موجود خود در مزارع یا باغات خود تجربه و اوقات خوشی را برای گردشگران رقم زده و این صنعت را رونق بخشند.