مقابله با استفاده از پساب صنعتی در تولید صیفی‌جات

مقابله با استفاده از پساب صنعتی در تولید صیفی‌جات
مقابله با استفاده از پساب صنعتی در تولید صیفی‌جات
بازرس کل استان قزوین گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم در استان قزوین استفاده برخی نقاط استان از پساب صنعتی برای تغذیه صیفی جات است که باید در این راستا هوشیار بود و این موارد را کنترل و با آن‌ها مقابله کرد.
بازرس کل استان قزوین گفت: یکی از موضوعات بسیار مهم در استان قزوین استفاده برخی نقاط استان از پساب صنعتی برای تغذیه صیفی جات است که باید در این راستا هوشیار بود و این موارد را کنترل و با آن‌ها مقابله کرد.

به گزارش تیتر قزوین و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، عبدالله آقاعلیخانی در نشست هم اندیشی تولید محصول سالم و گواهی شده واقع در سازمان جهاد کشاورزی افزود: عملکردهای صورت گرفته در استان قزوین برای محصول سالم و گواهی شده بسیار امیدوارکننده است، اما لازم است که در همه ابعاد گیاهی و دامی به سلامت غذای مردم توجه کرد.

بازرس کل استان قزوین اضافه کرد: همه دستگاه‌های متولی باید از خودشان سوال کنند که آیا محصولی که مردم مصرف می‌کنند سالم است یا خیر؛ پاسخ دادن به این سوال همه موانع و مشکلات را برطرف می‌کند.

وی تصریح کرد: باید مسایل را اینگونه پیگیری کنید که اگر امروز شخصی به بازار قزوین مراجعه کند و بخواهد میوه بخرد، چگونه می‌تواند از سلامت آن اطمینان حاصل پیدا کند، راهکار این موارد باید از سوی دستگاه‌های تخصصی مشخص شود.

این مسئول خاطرنشان کرد:رعایت شاخص‌ سلامت در محصولات کشاورزی بسیار ضروری بوده و باید برای تحقق آن راهکارهای جامع و مشخصی تعیین کرد.

بازرس کل استان قزوین یادآور شد: برای اجرای هرچه بهتر محصولات سالم باید گفتمان سازی کرد و دلسوزانه وارد میدان شد تا در آینده نزدیک گام‌های مثبتی به سمت جلو برداشته شود.

 



https://www.titrqazvin.ir/news/8235

مطالب پیشنهادی از سراسر وب