ضریب تبدیل نژاد مرغ آرین به 1.7 رسید

ضریب تبدیل نژاد مرغ آرین به 1.7 رسید
ضریب تبدیل نژاد مرغ آرین به 1.7 رسید
مدیرعامل شرکت مرغ اجداد از موفقیت در فرایند بهبود ضریب تبدیل نژاد مرغ آرین توسط متخصصان خبر داد و گفت: ضریب تبدیل این نژاد از 2.2 به 1.7 رسیده است.
مدیرعامل شرکت مرغ اجداد از موفقیت در فرایند بهبود ضریب تبدیل نژاد مرغ آرین توسط متخصصان خبر داد و گفت: ضریب تبدیل این نژاد از 2.2 به 1.7 رسیده است.

به گزارش خبرنگار تیتر قزوین، «علیرضا نظری جهرمی» افزود: نژاد مرغ گوشتی آرین که به نژاد ایرانی شهرت دارد و شرکت متولی نگه‌‍داشت و رشد این نژاد نقش مهمی در امنیت غذایی کشور ایفا می کند، مدتی است که دستخوش تحولات مهمی شده است.

وی با برشماری مزایای پرورش و مصرف مرغ آرین از جمله کم بودن تلفات این نژاد نسبت به سویه‌های دیگر، اظهار داشت: کاهش ضریب تبدیل در مرغ آرین از 2.2 به 1.7 مهم‌ترین دستاورد است که با توجه به ارزانی جوجه یک‌‌ روزه آرین نسبت به جوجه نژاد «راس» و سلامت بیشتر این محصول پروتئینی رقابت نژاد ایرانی را با سویه‌های وارداتی وارد مرحله جدی‌تری شده است.

نظری جهرمی در تبیین اجمالی شیوه‌هایی که منجر به کاهش ضریب تبدیل در این نژاد شده است، تصریح‌کرد: به‌گزینی ژنتیکی و تغییر روش‌های پرورش در بخش GGP (گله پدرجد)، اجداد و مرغ مادر نقش مهمی در این تحول ایفا کرد.

وی بر محوریت پژوهش و بازنگری‌های علمی در چگونگی عمل به تکالیفی که شرکت مرغ اجداد این شرکت در قبال نژاد آرین بر عهده دارد تاکید کرد و گفت: لازم است مزارع دیگر پرورش مرغ گوشتی نیز در جریان تحولات دانش‌بنیانی قرار بگیرند تا با کاهش نیاز به واردات نهاده و ترویج پرورش و مصرف نژاد بومی، گام‌های موثری در پیاده سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برداریم.


انتهای پیام/

منبع: ایرنا

https://www.titrqazvin.ir/news/16722

مطالب پیشنهادی از سراسر وب