مدیر امور طیور استان قزوین گفت: در یک ماه تولید مرغ در استان با 7 هزار و 750 تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
مدیر امور طیور استان قزوین گفت: در یک ماه تولید مرغ در استان با 7 هزار و 750 تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
به گزارش تیتر قزوین، علی رمضانپور با اعلام این خبر افزود: در مدت مشابه در سال گذشته 6 هزار و 200 تن مرغ تولید شده بود.
مدیر امور طیور استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر 380 واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت 9 میلیون و 400 هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.
وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آنها 3 میلیون و 404 هزار قطعه است.
این مسئول استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید بهازای هر قطعه مرغ گوشتی را از مهمترین اهداف این مدیریت در واحدهای تولیدی دانست.
انتهای پیام/