تولید مرغ در استان قزوین 25 درصد افزایش پیدا کرد

تولید مرغ در استان قزوین 25 درصد افزایش پیدا کرد
تولید مرغ در استان قزوین 25 درصد افزایش پیدا کرد
مدیر امور طیور استان قزوین گفت: در یک ماه تولید مرغ در استان با 7 هزار و 750 تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
مدیر امور طیور استان قزوین گفت: در یک ماه تولید مرغ در استان با 7 هزار و 750 تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.

به گزارش تیتر قزوین، علی رمضانپور با اعلام این خبر افزود: در مدت مشابه در سال گذشته 6 هزار و 200 تن مرغ تولید شده بود.

مدیر امور طیور استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر 380 واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت 9 میلیون و 400 هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آن‌ها 3 میلیون و 404 هزار قطعه است.

این مسئول استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به‌ازای هر قطعه مرغ گوشتی را از مهمترین اهداف این مدیریت در واحدهای تولیدی دانست.


انتهای پیام/

https://www.titrqazvin.ir/news/14812

مطالب پیشنهادی از سراسر وب