تولید گوشت مرغ در قزوین شش درصد افزایش یافت

تولید گوشت مرغ در قزوین شش درصد افزایش یافت
تولید گوشت مرغ در قزوین شش درصد افزایش یافت
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست امسال تولید گوشت مرغ در استان با 34 هزار تن رشد 6 درصدی داشت.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در نیمه نخست امسال تولید گوشت مرغ در استان با 34 هزار تن رشد 6 درصدی داشت.

به گزارش تیتر قزوین، علی رمضانپور با اعلام این خبر افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که 32 هزار و 46 تن بود رشد 6 درصدی داشته است.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار کرد: همچنین در شهریور ماه سال جاری 3 میلیون و 890 هزار قطعه جوجه‌ریزی در این استان انجام شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر 380 واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت 9 میلیون و 400 هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.

این مسئول یادآور شد: قزوین نقش مهمی در تأمین محصولات دام و طیور کشور دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوه بر تأمین مرغ مورد نیاز این استان بخشی از نیاز بازار استان‌های همجوار را نیز تأمین می‌کنند.


انتهای پیام/

https://www.titrqazvin.ir/news/14221

مطالب پیشنهادی از سراسر وب